Πώς γίνετε setup το AUTOdj στη Centova Cast

1.) Συνδεθείτε στον πίνακα ελέγχου Centovacast. Τις πληροφορίες σύνδεσής σας στάλθηκε σε εσάς σε ένα "Shoutcast ή Icecast Welcome e-mail" μετά την αγορά το σχέδιό σας.

centova cast

2). Για να ενεργοποιηθεί το AutoDJ θα πρέπει να σταματήσει το διακομιστή. Σύμφωνα με το διακομιστή, κάντε κλικ στο "Stop" στην αριστερή πλευρά του πίνακα ελέγχου.

centova cast dj

3.) Υπό Διαμόρφωση, κάντε κλικ στο "Ρυθμίσεις"

centova cast dj

4.) Κάντε κλικ στην καρτέλα AutoDJ "AutoDJ"

centova cast dj

5.) Αλλαγή της κατάστασης Auto Dj στο "Enabled"

centova cast dj

6.) Κάντε κλικ στο "Ενημέρωση" προς το κάτω μέρος της σελίδας και θα δείτε εμφανιστούν οι επιλογές AutoDJ.

centova cast dj

7.) Τώρα που η AutoDJ έχει ενεργοποιηθεί, μπορείτε να ξεκινήσετε τη μεταφόρτωση της μουσικής σας στο διακομιστή. Σύμφωνα με AutoDJ, κάντε κλικ στο "Αρχεία"

centova cast dj

8.) Βεβαιωθείτε ότι είναι επιλεγμένο το φάκελο "μέσα" στην επάνω αριστερή πλευρά. Στο κάτω μέρος της σελίδας, κάντε κλικ στο "Upload"

centova cast dj

9.) Κάντε κλικ στο "Select Files" και να βρείτε τα αρχεία Mp3 στον υπολογιστή σας που θέλετε να ανεβάσετε. Ένα έχετε επιλέξει τα αρχεία σας, κάντε κλικ στο Open και Mp3s θα ξεκινήσετε τη μεταφόρτωση στο διακομιστή. Σημείωση: Centovacast δέχεται μόνο αρχεία Mp3.

centova cast dj

10.) Μετά τη μουσική σας έχει τελειώσει το ανέβασμα στο φάκελο "media", μπορείτε να αρχίσετε να δημιουργείτε playlists για SHOUTcast. Κάντε κλικ στο "Επιστροφή" στην κάτω αριστερά για να επιστρέψετε στο κύριο μενού. Αφού επιστρέψετε στο κύριο μενού Κάντε κλικ στην καρτέλα "Πολυμέσα" στο πλαίσιο AutoDJ και θα δείτε τη βιβλιοθήκη πολυμέσων σας pop up με όλα τα μέσα σας που αναφέρονται από τον καλλιτέχνη.

centova cast dj

11.) Μπορείτε τώρα να αρχίσετε να δημιουργείτε λίστες αναπαραγωγής σας. Κάντε κλικ για τον καλλιτέχνη που επιθυμείτε, θα δείτε τα άλμπουμ του ίδιου καλλιτέχνη εμφανίζονται στη δεξιά πλευρά, κάντε κλικ στο άλμπουμ που επιθυμείτε, τότε θα δείτε τα τραγούδια για το άλμπουμ εμφανίζονται παρακάτω. Κάντε κλικ στο τραγούδι (ες) και τα σύρετε προς τα αριστερά στη λίστα αναπαραγωγής. Σημείωση: φροντίστε να απενεργοποιήσετε οποιαδήποτε λίστα αναπαραγωγής που δεν έχουν τα μέσα ενημέρωσης σε αυτό. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε μια λίστα αναπαραγωγής, κάνοντας δεξί κλικ πάνω του και στη συνέχεια κάνοντας κλικ στην επιλογή "απενεργοποίηση". Μπορείτε, επίσης, να δημιουργήσετε, να επεξεργαστείτε και να διαχειριστείτε τη λίστα αναπαραγωγής σας (ες), κάνοντας κλικ στο "Mange Playlists" και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί "Επεξεργασία" στα δεξιά της λίστας αναπαραγωγής που θέλετε να επεξεργαστείτε.

centova cast dj

12.) Μόλις έχετε προσθέσει μουσική στη λίστα αναπαραγωγής σας μπορείτε τώρα να ξεκινήσετε το διακομιστή. Κάντε κλικ στο "Επιστροφή" στην κάτω αριστερή γωνία. Στη συνέχεια, Κάτω Server, κάντε κλικ στο "Start" και η μουσική σας θα αρχίσουν ροής στο Internet.

centova cast dj
  • centovacast, webradio, autodj
  • 39 Χρήστες βοηθήθηκαν
Σας βοήθησε αυτή η απάντηση;

Σχετικά άρθρα

Δημιουργία Playlist στο Centova Cast

Πριν ανεβάσετε τα τραγούδια στο Server για την Playlist – (AutoDJ) θα πρέπει όλα τα τραγούδια να...