Έχουμε συνεργαστεί στενά με το cPanel® που οδηγεί στην ανακοίνωση αδειοδότησης. Λεπτομερείς παρακάτω είναι μερικές από τις βασικές αλλαγές που πρέπει να γνωρίζετε:

Επανατοποθέτηση του VPS και ειδικών τύπων άδειας χρήσης

Το cPanel® εξελίσσει τα ονόματα των συσκευασιών τους ώστε να συμπίπτουν με τους όρους της βιομηχανίας. Το VPS είναι τώρα Cloud and Dedicated είναι πλέον Metal. Οι αλλαγές ονόματος πακέτου τίθενται σε ισχύ αμέσως.

Ανά μοντέλο αδειοδότησης λογαριασμού

Όπως ανακοινώθηκε στα τέλη Ιουνίου, το cPanel® προσαρμόζει το μοντέλο αδειών χρήσης του σε βάση λογαριασμού ανά λογαριασμό. Το νέο μοντέλο σας επιτρέπει να αγοράσετε λογαριασμούς (100, 150, 200 κ.λπ.) ή μπορείτε να κάνετε αυτόματη κλιμάκωση για να προσθέσετε όσους λογαριασμούς επιθυμείτε χωρίς περιορισμό και να τιμολογηθείτε για χρήση στο τέλος της περιόδου χρέωσης. Για λόγους σαφήνειας, ο ορισμός ενός λογαριασμού είναι ένας λογαριασμός που αναφέρεται στο cPanel® & WHM, και όχι ως όνομα τομέα. Αυτή η αλλαγή διάρθρωσης της άδειας κυκλοφορίας αρχίζει να ισχύει τον Σεπτέμβριο του 2019.

Μοντέλο παραχώρησης άδειας χρήσης σταθερού λογαριασμού

Αν προτιμάτε πακέτα σταθερών τιμών, όπου υπάρχει ένα όριο σκληρού λογαριασμού ανά σχέδιο αδειοδότησης, δημιουργήσαμε αρκετά σταθερά πακέτα λογαριασμών:

Όνομα προγράμματος cPanel® Πλατφόρμα Όριο Λογαριασμού Σύνολο
Ο διακομιστής cPanel® Admin Fixed Μόνο σύννεφο Έως 5 20 δολάρια
cPanel® Pro Σταθερό Μόνο σύννεφο Έως 30 30 δολάρια
Premier Fixed 100 Cloud & Metal Έως 100 45 δολάρια
Premier Fixed 125 Cloud & Metal Έως 125 $ 50
Premier Fixed 150 Cloud & Metal Μέχρι 150 $ 55
Premier Fixed 175 Cloud & Metal Έως 175 $ 60
Premier Fixed 200 Cloud & Metal Έως 200 $ 65
Premier Fixed 225 Cloud & Metal Έως 225 $ 70
Premier Fixed 250 Cloud & Metal Έως 250 $ 75
* Όλα τα σταθερά σχέδια άνω των 250 λογαριασμών θα κλιμακωθούν σε αυξήσεις 50 Λογαριασμών προσθέτοντας $ 10 / month σε αυξημένο κόστος αδειών ανά μπλοκ 50 Λογαριασμών. Τιμολόγηση σε δολάρια ΗΠΑ.

Αναβαθμίσεις αδειών σταθερού λογαριασμού

Όταν ένας διακομιστής με άδεια χρήσης φτάσει στο όριο λογαριασμού οποιουδήποτε σταθερού σχεδίου, απαιτείται αναβάθμιση προκειμένου να προστεθούν περισσότεροι λογαριασμοί σε αυτόν τον διακομιστή. Η αναβάθμιση μεταξύ δύο σταθερών σχεδίων απαιτεί την πληρωμή της διαφοράς τιμής μεταξύ των δύο σταθερών σχεδίων. Για παράδειγμα, η αναβάθμιση από το cPanel® Admin Fixed ($ 20 / μήνα) στο cPanel® Pro Fixed ($ 30 / μήνα) θα κοστίσει $ 10 για αναβάθμιση. Λάβετε υπόψη ότι δεν μπορούμε να αναλογούν αναβαθμίσεις που συμβαίνουν στο μέσο του μηνιαίου κύκλου χρέωσής σας.

Ευέλικτο μοντέλο αδειοδότησης λογαριασμού

Εάν επιθυμείτε να αποφύγετε την αναβάθμιση ανάμεσα σε μεγαλύτερα πακέτα σταθερών τιμών, το πρόγραμμα cPanel® Premier Flex είναι για εσάς:

Όνομα προγράμματος cPanel® Πλατφόρμα Όριο Λογαριασμού Βασική Τιμή
(Μέχρι 100 λογαριασμούς)
Μαζική τιμή λογαριασμού
(Έως 100 λογαριασμούς)
Σύνολο
cPanel® Premier Flex Cloud & Metal 100+ 45 δολάρια + $ 0.20 / λογαριασμός $ 45 + χύμα λογαριασμούς

Για παράδειγμα, εάν διαθέτετε έναν μεταλλικό διακομιστή που διαθέτει 150 λογαριασμούς, η μηνιαία δαπάνη χορήγησης άδειας cPanel® θα είναι $ 45 + $ 10 (50 χύδην λογαριασμοί x 0,20 € ανά λογαριασμό = 10 €) = 55 € / μήνα. Τιμολόγηση σε δολάρια ΗΠΑ.

Ευέλικτη τιμολόγηση λογαριασμού

Αν επιλέξετε να έχετε το ευέλικτο πρόγραμμα λογαριασμού cPanel® Premier, η αρχική σας παραγγελία θα τιμολογηθεί για το αναλογούν ποσό της βασικής τιμής στην επόμενη πλησιέστερη 15η ημέρα του μήνα. Κάθε 15η ημέρα του μήνα, θα τιμολογηθείτε για τη βασική τιμή των 45 δολαρίων συν 0,20 δολάρια ανά λογαριασμό για όλους τους λογαριασμούς άνω των 100 λογαριασμών. Εάν έχετε 100 ή λιγότερους λογαριασμούς, θα τιμολογηθείτε μόνο για τη βασική τιμή των $ 45.

Για παράδειγμα, αν εγγραφόσαστε την 1η του μήνα και έχετε 150 λογαριασμούς στον διακομιστή με άδεια χρήσης από την 15η του ίδιου μήνα, θα τιμολογηθείτε για $ 22,50 στην 1η (βασική τιμή $ 45 για το 15ο). Στη συνέχεια, στις 15 του μηνός αυτού, θα χρεωθείτε με βάση τη βασική τιμή των 45 € συν 10 € για τους λογαριασμούς σας σε μαζικούς λογαριασμούς πάνω από 100 λογαριασμούς (50 λογαριασμοί x 0,20 €) για συνολικό οφειλόμενο ποσό τιμολογίου ύψους 55 €. Προχωρώντας, θα συνεχίσετε να λαμβάνετε ένα τιμολόγιο στις 15 κάθε μήνα.

Λόγω του μεταβλητού κόστους των πρόσθετων λογαριασμών που τιμολογούνται στις 15, συστήνουμε ιδιαίτερα στους πελάτες να διατηρούν έναν τρόπο πληρωμής στο αρχείο (πιστωτική κάρτα ή συμφωνία χρέωσης PayPal) για να αποφευχθεί η διακοπή της υπηρεσίας λόγω μη πληρωμής.

Τι συμβαίνει με τα υπάρχοντα μου cPanel®Licenses;

Για πελάτες με υπάρχουσες μηνιαίες άδειες χρήσης, θα μεταβαίνουμε αυτές τις άδειες χρήσης στο νέο μοντέλο αδειοδότησης στις αρχές Σεπτεμβρίου 2019. Θα επιλέξουμε τη νέα κατηγορία σταθερών αδειών χρήσης που ταιριάζει με τη χρήση σας τη στιγμή της μετατροπής. Για παράδειγμα, εάν διαθέτετε μεταλλικό διακομιστή με 380 λογαριασμούς, θα μετατραπεί σε πρόγραμμα Premier Fixed 400 στα $ 105 / μήνα.

Αν προτιμάτε να χρεώνεστε τις άδειες cPanel® σε ένα ευέλικτο πρόγραμμα λογαριασμού, επικοινωνήστε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας για να ζητήσετε το σχέδιο cPanel® Premier το οποίο επιτρέπει την αυτόματη κλιμάκωση.

Μετατροπή τριμηνιαίων, εξαμηνιαίων, ετήσιων και πολυετών αδειών

Με τη νέα δομή αδειοδότησης ανά λογαριασμό, οι τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες, ετήσιες και πολυετείς άδειες δεν είναι πλέον διαθέσιμες. Όλες οι νέες άδειες είναι σε μηνιαία βάση. Θα τηρήσουμε τους κύκλους χρέωσης όλων των υφιστάμενων μη μηνιαίων αδειών χρήσης και θα μετατρέψουμε αυτές τις άδειες σε μηνιαία τιμολόγηση στο τέλος του υπάρχοντος κύκλου χρέωσής τους. Για παράδειγμα, εάν αγοράσατε μια τριετή άδεια την 1η Απριλίου 2019, θα μετατραπεί σε μηνιαία βάση την 1η Απριλίου 2022.

Δεν υπάρχουν αλλαγές στα πρόσθετα cPanel®

Λάβετε υπόψη ότι όλα τα ενεργά addons του cPanel® που έχετε αγοράσει μέσω μας θα συνεχίσουν να λειτουργούν με την υπάρχουσα δομή αδειών, τον κύκλο τιμών και χρέωσης. Οποιεσδήποτε προσαρμογές αναφέρονται σε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ισχύουν μόνο για προϊόντα με άδεια χρήσης cPanel®.

Προκριθείτε για καλύτερη τιμολόγηση;

Θέλουμε οι πελάτες μας να έχουν την καλύτερη δυνατή τιμολόγηση, περίοδο. Εξακολουθούμε να εργαζόμαστε με το cPanel® για να βρούμε πρόσθετες ευκαιρίες για εκπτώσεις όγκου για τους πελάτες μας και πιστεύουμε ότι θα έχουμε ενημερωμένες πληροφορίες τις προσεχείς εβδομάδες. Εν τω μεταξύ, παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Συχνές Ερωτήσεις που αναφέρονται παρακάτω για να βρείτε χρήσιμες συμβουλές για τον τρόπο μείωσης του αριθμού των λογαριασμών στους διακομιστές cPanel®, ώστε να πληρώνετε μόνο για την υπηρεσία που χρησιμοποιείτε.

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε

Όπως συμβαίνει με οποιαδήποτε ανακοίνωση αυτού του τύπου, αναμένουμε ότι ενδέχεται να έχετε περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με αυτές τις αλλαγές. Έχουμε ετοιμάσει ένα έγγραφο FAQ που θα ενημερώνεται τακτικά. Αυτές οι συνήθεις ερωτήσεις βρίσκονται στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.buycpanel.com/cpanel-price-update. Εάν εξακολουθείτε να έχετε ερωτήσεις σχετικά με αυτό το νέο μοντέλο αδειοδότησης, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας άμεσα μέσω τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ζωντανής συνομιλίας.

Συχνές ερωτήσεις

Ποια θα είναι η νέα τιμή των αδειών cPanel® μου;

Έχουμε ετοιμάσει μια έκθεση με δυνατότητα λήψης, η οποία θα παρέχει μια εκτίμηση κόστους για όλες τις ενεργές άδειες cPanel® στο λογαριασμό σας. Οι τιμές βασίζονται στις τρέχουσες άδειες cPanel® και στον αριθμό των λογαριασμών σε κάθε άδεια IP. Ο αριθμός των λογαριασμών μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη χρήση σας, γεγονός που θα μπορούσε να επηρεάσει την τιμή της άδειας.

Μεταλλικά εναντίον Cloud

Το cPanel® επικαιροποιεί τους τύπους αδειών χρήσης σε "Metal" και "Cloud". 
Το "Metal", παλαιότερα γνωστό ως "Dedicated", καθορίζει ένα περιβάλλον διακομιστή που δεν χρησιμοποιεί λογισμικό εικονικοποίησης. 
Ένας διακομιστής "σύννεφο", επίσης γνωστός ως "VPS", είναι ένα virtualized περιβάλλον όπως το Xen, KVM ή OpenVZ. 
Ένας εξυπηρετητής σύννεφων μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε επίπεδο άδειας, αρκεί η βαθμίδα να επιτρέπει τον αριθμό των χρηστών στην άδεια. 
Ένας Dedicated server απαιτεί το επίπεδο άδειας "Premier", ανεξάρτητα από τον αριθμό των λογαριασμών cPanel® στο διακομιστή. 
Δεν υπάρχει διαφορά τιμής μεταξύ Metal και Cloud στην κατηγορία Premier.

Τι συμβαίνει εάν υπάρχει υπέρβαση του μέγιστου αριθμού χρηστών σε μια άδεια cPanel; Πώς μπορεί να αναβαθμιστεί ή να υποβαθμιστεί η άδεια cPanel®;

Μόλις η άδεια cPanel® ικανοποιήσει τον μέγιστο αριθμό χρηστών, πρέπει να αναβαθμιστεί στο επόμενο επίπεδο για να προσθέσετε περισσότερους λογαριασμούς cPanel®. Εάν αποκατασταθούν πρόσθετοι λογαριασμοί σε ένα διακομιστή, υπερβαίνοντας το όριο, το cPanel® και το WHM δεν θα είναι προσβάσιμα μέχρις ότου η άδεια είναι στη σωστή βαθμίδα για τον αριθμό των χρηστών. 
Οι αναβαθμίσεις και οι υποβαθμίσεις αδειών cPanel® θα είναι διαθέσιμες από την περιοχή πελατών, θα παρέχουμε οδηγίες εδώ μόλις τεθεί σε ισχύ η νέα τιμολόγηση τον Σεπτέμβριο. 
Οι άδειες Premier για την αυτόματη κλιμάκωση (Flex) δεν απαιτούν αναβαθμίσεις ή υποβαθμίσεις.

Οι λογαριασμοί που έχουν ανασταλεί υπολογίζονται για τον αριθμό των χρηστών;

Ναι, όλοι οι λογαριασμοί cPanel® ενεργών και ανασταλτικών θα υπολογίζονται στο συνολικό αριθμό λογαριασμών που διαθέτουν μια άδεια cPanel®.

Ποιοι είναι οι κύκλοι χρέωσης που προσφέρονται για τις άδειες cPanel®;

Το cPanel® έχει αλλάξει αποκλειστικά σε μηνιαία χρέωση για όλες τις άδειες cPanel®. Θα προσφέρουμε μόνο μηνιαίες κύκλους χρέωσης για τις άδειες cPanel®.

Τι συμβαίνει με τις υπάρχουσες άδειες Quarterly / Semi / Annual / Annual / Biennial / Triennial cPanel®;

Όλες οι υφιστάμενες άδειες χρήσης του cPanel®, που ισχύουν την ή μετά την 1η Σεπτεμβρίου 2019, θα τιμηθούν χωρίς μεταβολή της τιμής, έως ότου ολοκληρωθεί ο κύκλος χρέωσής τους και τεθεί σε ισχύ η νέα τιμολόγηση. Μόλις η μη-μηνιαία άδεια cPanel® φθάσει την ημερομηνία ανανέωσής της, η νέα τιμολόγηση θα τεθεί αυτόματα σε ισχύ και η άδεια θα μετατραπεί στο κατάλληλο νέο σταθερό κλιμακωτό σχέδιο cPanel®.

Τι γίνεται με τα τριμηνιαία / εξαμηνιαία / ετήσια / διετή / τριετή προσθήκες;

Οι τιμές προσθήκης και οι κύκλοι χρέωσης δεν θα επηρεαστούν. Τα νέα addons μπορούν να παραγγελθούν μόνο με τον μηνιαίο κύκλο χρέωσης, ωστόσο ενδέχεται να προσφέρουμε επιπλέον κύκλους χρέωσης στο μέλλον.

Πώς θα επηρεάσουν οι νέες τιμές τις άδειες One-Time;

Δεν έχουν ανακοινωθεί αλλαγές για άδειες One-Time ή πακέτα ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού. Οι ενημερώσεις λογισμικού ενός (1) έτους θα παραμείνουν στην ίδια τιμή στα 200 δολάρια ετησίως.

Περιμένετε να αλλάξει αυτό το μοντέλο τιμολόγησης;

Δεν γνωρίζουμε ή προβλέπουμε περαιτέρω αλλαγές τιμών αυτήν τη στιγμή. Θα ειδοποιήσουμε όλους τους χρήστες για τυχόν αλλαγές στην τιμολόγηση του cPanel® που παρέχεται εδώ.

Ποια είναι τα επίπεδα έκπτωσης για τις άδειες μαζικής cPanel®;

Οι τιμές αδειών cPanel® θα είναι οι ίδιες για όλους τους πελάτες, σε όλες τις άδειες χρήσης. Οι άδειες με αυτόματη κλιμάκωση χρεώνονται σε 0,20 € ανά χρήστη, για όλες τις άδειες χρήσης. Αυτές οι τιμές θα ισχύουν ανεξάρτητα από τον αριθμό των αδειών cPanel® ή τον αριθμό των χρηστών σε ένα διακομιστή.

 Παρασκευή, Αύγουστος 2, 2019<< Πίσω